· 

de loopbaan van Paul

Door Sofia Opfer

Paul groeide op op een boerderij in Noord-Brabant. Een mooie groene omgeving is voor hem dus vanzelfsprekend. Hij volgde een hoveniersopleiding, zodat hij ook anderen aan een mooie tuin kon helpen. “Particuliere tuinen zijn best interessant,” zegt Paul. “Maar ik vind het nog interessanter om te zien hoe je het grotere groen draaiende houdt.”

Meer uitdaging

Daarom besloot hij ook de HBO opleiding Management van de leefomgeving te doen aan de HAS Hogeschool Den Bosch. Op dit moment legt hij de laatste hand aan zijn laatste opdracht. “Ik bekijk de mogelijkheden voor bloemrijke verbindingen in bermen in het gebied tussen Den Bosch, Heesch en Veghel,” vertelt Paul. “Er zijn daar veel versnipperde natuurgebieden. De bermen kunnen als verbindingszones dienen voor bepaalde doelsoorten, zoals vlinder, bijen of libellen.

Aan de slag

Hoewel hij nog niet helemaal klaar is met zijn studie, is hij pasgeleden al wel parttime begonnen bij BTL Advies. “Ik ben aan de slag gegaan als projectmedewerker Organisatie en Beheer,” zegt Paul. “Ik help bijvoorbeeld mee aan het opstellen van een beheervisie. Ook help ik met het doorreken van scenario’s om te inzicht te geven in hoeveel het beheer kosten.”

Leuk team

Tot nu toe bevalt het Paul goed bij BTL Advies: “Het is een leuk team met mensen van ongeveer mijn leeftijd. We zitten gezellig bij elkaar, dus je kunt makkelijk vragen stellen of even een praatje maken. Ik vind het belangrijk ergens te werken waar het personeel gewaardeerd wordt en waar je op elkaar kunt bouwen.” Een fijn team, inhoudelijke uitdaging en de klant echt helpen, daar krijgt Paul energie van.


Delen mag

Reactie schrijven

Commentaren: 0