bemiddeling naar een betere baan in de buitenruimte

Het vinden van de ideale baan is moeilijk. Je zoekt een werkomgeving waarin je je kennis kan toepassen én kan groeien. Maar werk is meer dan de functie. De organisatiecultuur, je collega’s, de reisafstand… alles speelt een rol.

 
En misschien is de ideale baan een stap te ver. Daarom help ik je bij het vinden van een betere baan. Samen zoeken we uit wat je kan, wilt en nodig hebt. Van hieruit zoeken we werk en krijg je advies hoe je je huidige werk verbetert. Wanneer je je inschrijft bij Hall4, krijg je een uitgebreid loopbaan advies.

 

Loopbaan advies cadeau

Na inschrijving bij Hall4 ontvang je de uitnodiging voor een loopbaan advies. Tijdens een uitgebreid gesprek, inventariseren we samen waar je nu staat en waar je naartoe wilt in je werk. Je krijgt handvatten waarmee je zelf verder kan in je zoektocht.  Dit eerste loopbaan advies krijg je van Hall4.

 

Hierna kan je via Werving & Selectie van Hall4 op zoek naar een betere baan. Binnen mijn netwerk in de leefomgeving zoek ik naar een betere baan voor jou. Van hieruit kan je via een werving en selectie of deta-vast in dienst bij een andere organisatie.

 

Sommige mensen zoeken liever zelf en kiezen na een eerste advies voor een coaching traject. Een coaching traject is afhankelijk van jouw behoefte. Zo begeleid ik mensen bij Persoonlijke marketing en profilering of geef ik advies over persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daarnaast zet ik mijn netwerk in om je verder te helpen. Aan een coaching traject zijn kosten verbonden. Hierover maken we voor de start afspraken, zodat jij duidelijkheid hebt. De coaching is geschikt voor alle vakgebieden.

 


Werving & selectie

Voor Werving & Selectie is Hall4 gespecialiseerd in vacatures binnen de openbare ruimte. De vacatures sluiten aan op de volgende afstudeerrichtingen:

  • Theoretisch; bijvoorbeeld HAS, Hogeschool Van Hall Larenstein, In Holland, Vilentum, Stoas;
  • Praktisch, niveau 4; bijvoorbeeld Groenhorst, AOC, Helicon;
  • Wetenschappelijk; bijvoorbeeld Wageningen Universiteit, Technische universiteit.

 

Kijk bij VACATURES voor de functies die ik nu online communiceer. Staat er geen functie voor jou bij? Niet alle functies staan op internet. Bijvoorbeeld functies met een korte reactietijd of vacatures waarbij ik achter de schermen zoek. Deze communiceer ik via de nieuwsbrief of door je persoonlijk te benaderen.

 

Daarnaast verzorg ik de corperate recruiting voor Nb2n (spreek uit als in between). Dit betekent dat ik proactief zoek naar kandidaten die bij de organisatie passen wat betreft kennis, ervaring, werkmentaliteit, humor en ambitie. Heb je interesse in werken bij Nb2n? neem dan zeker contact met mij op.

 

Coaching traject

Loop je vast in je zoektocht naar je betere baan? Dit kan verschillende oorzaken hebben. Samen pakken we de oorzaken aan, zodat jij een natuurlijke ontwikkeling richting je betere baan maakt. Zit je vast op wat je wilt, dan pakken we eerst dat aan. Heb je hulp nodig met het online profileren? samen bouwen we aan je persoonlijke marketing. Ik help je met een sterk curriculum vitae, je LinkedIn en eventueel je portfolio. Daarnaast gebruik ik mijn netwerk je verder onder de aandacht te brengen bij de juiste mensen.

 

 Wil je gebruik maken van de kennis, het netwerk en de ervaring binnen Hall4? Schrijf je nu in en ontvang een loopbaan advies!