wij helpen je verder

Het vinden van de ideale baan is moeilijk. Je zoekt een werkomgeving waarin je je kennis kan toepassen én kan groeien. Maar werk is meer dan de functie. De organisatiecultuur, je collega’s, de reisafstand… alles speelt een rol.

 
Weten wat je wilt én nodig hebt is de belangrijkste stap binnen je loopbaan. Wij helpen je op de volgende manieren:

 

Groene Vacatures

Wij bemiddelen binnen de openbare ruimte. Onze vacatures sluiten aan op de volgende afstudeerrichtingen:

Theoretisch; bijvoorbeeld HAS, Hogeschool Van Hall Larenstein, In Holland, Vilentum, Stoas;

Praktisch, niveau 4; bijvoorbeeld Groenhorst, AOC, Helicon;

Wetenschappelijk; bijvoorbeeld Wageningen Universiteit, Technische universiteit.

 

Kijk bij VACATURES voor de functies die we nu online communiceren.

 

Aan het werk via Hall4? Dan zijn er twee opties. Je komt in dienst bij Hall4 en gaat via ons werken bij een organisatie. De tweede optie is dat de organisatie je rechtstreeks in dienst neemt.

 


Jouw loopbaan in het groen

Na inschrijving bij Hall4 nodigen wij je uit voor een kennismaking. Tijdens het loopbaangesprek analyseren we wat écht belangrijk voor jou is in je werk. Wanneer je dit weet is het veel eenvoudiger werk te vinden dat goed bij je past en waarbinnen je je verder ontwikkelt. Wij hebben een aantal blogs geschreven over werk en de leefomgeving. In de blog wat is voor jou belangrijk  in je werk geven we een aantal tips hierover.

 

Advies over je cv en je LinkedIn

Met je curriculum vitae, je LinkedIn en eventueel je portfolio stel jij je voor bij een organisatie. Op basis hiervan word je voor een sollicitatiegesprek uitgenodigd, of niet. Daarom is het belangrijk dat je jezelf goed presenteert. Wij hebben een voorbeeld cv voor je opgesteld. Deze staat bij de LINKS. Dit voorbeeld kan je gebruiken bij het maken van je eigen cv. Tijdens een loopbaangesprek bij Hall4 bespreken we je cv persoonlijk.

 

 Wil je gebruik maken van de kennis, het netwerk en de ervaring binnen Hall4? Schrijf je dan nu kosteloos in.