wij helpen je verder

Het vinden van de ideale baan is moeilijk. Je zoekt een werkomgeving waarin je je kennis kan toepassen én kan groeien. Maar werk is meer dan de functie. De organisatiecultuur, je collega’s, de reisafstand… alles speelt een rol.

 
En misschien is de ideale baan een stap te ver. Daarom helpen wij je bij het vinden van een betere baan. Samen zoeken we uit wat je kan, wilt en nodig hebt. Van hieruit zoeken we werk of geven we tips hoe je je huidige werk verbetert. Wanneer je je inschrijft bij Hall4, krijg je een uitgebreid loopbaangesprek. Wij nemen de tijd die nodig is je verder te helpen in je loopbaan.

Loopbaangesprek cadeau

Na inschrijving bij Hall4 ontvang je de uitnodiging voor een loopbaangesprek. Wij investeren hier tijd en geld in, zodat wij je écht verder helpen in je loopbaan. Wij geven dit cadeau, omdat we het vertrouwen dat je ons geeft waarderen. In het loopbaangesprek analyseren we je werk en de leefomgeving. Wanneer je dit weet is het eenvoudiger beter werk te vinden. Wij hebben een aantal blogs geschreven over werk en de leefomgeving. In de blog wat is voor jou belangrijk  in je werk geven we een aantal tips hierover.


Groene Vacatures

Wij bemiddelen binnen de openbare ruimte. Onze vacatures sluiten aan op de volgende afstudeerrichtingen:

Theoretisch; bijvoorbeeld HAS, Hogeschool Van Hall Larenstein, In Holland, Vilentum, Stoas;

Praktisch, niveau 4; bijvoorbeeld Groenhorst, AOC, Helicon;

Wetenschappelijk; bijvoorbeeld Wageningen Universiteit, Technische universiteit.

 

Kijk bij VACATURES voor de functies die we nu online communiceren.

 

Aan het werk via Hall4? Dan zijn er twee opties. Je komt in dienst bij Hall4 en gaat via ons werken bij een organisatie. De tweede optie is dat de organisatie je rechtstreeks in dienst neemt.

 

Advies over je cv en je LinkedIn

Met je curriculum vitae, je LinkedIn en eventueel je portfolio stel jij je voor bij een organisatie. Op basis hiervan word je voor een sollicitatiegesprek uitgenodigd, of niet. Daarom is het belangrijk dat je jezelf goed presenteert. Wij hebben een voorbeeld cv voor je opgesteld. Deze staat bij de LINKS. Dit voorbeeld kan je gebruiken bij het maken van je eigen cv. Tijdens een loopbaangesprek bij Hall4 bespreken we je cv persoonlijk.

 

 Wil je gebruik maken van de kennis, het netwerk en de ervaring binnen Hall4? Schrijf je nu in en ontvang een loopbaangesprek gratis!