links & downloads

Cursussen en evenementen

Ben je op zoek naar een cursus of evenement met betrekking tot werk en de (groene) leefomgeving? In de agenda beneden delen we de informatie die wij uit ons netwerk krijgen. Heb je nog een tip voor ons? laat het weten via het onderstaande contactformulier.

Jouw privacy binnen Hall4

Je privacy is belangrijk voor ons. Jij vertrouwd je persoonsgegevens aan ons toe. Daarom vragen wij altijd toestemming voordat we je voorstellen bij een organisatie. Wanneer je via ons werkt beperken wij de locaties waar jouw gegevens staan. Wil je meer weten over hoe wij omgaan met je privacy? lees dan de Privacy verklaring Hall4.

Hall4 en Sociale media

Je kunt Hall4 via de volgende sociale media volgen:

Wij versturen iedere twee maanden een nieuwsbrief met een blog over werk en de leefomgeving, vacatures en de agenda. Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.Contactformulier

Zijn er vragen of wil je dat we contact met je opnemen; stuur ons een email of maak gebruik van het formulier. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Voorbeeld CV

Download
Curriculum Vitae, voorbeeld
Deze template kan je gebruiken bij het maken van je eigen cv. Wij raden je aan je eigen stijl en vormgeving toe te passen. Wanneer je advies nodig hebt over je cv, kan je contact opnemen met Hall4.
HALL4, Voorbeeld CV.pdf
Adobe Acrobat document 178.5 KB

Algemene voorwaarden Hall4

Download
download algemene voorwaarden
Wij volgen de algemene voorwaarden opgesteld door onze branche organisatie, de NBBU. Afwijkingen van deze algemene voorwaarden, nemen we op in de inleenovereenkomst.
Hall4 Algemene Voorwaarden 2018 van de N
Adobe Acrobat document 136.9 KB