contact & downloads

Werkwijze met betrekking tot SARS-CoV-2

Voor het voorkomen van een verdere verspreiding van het SARS-CoV-2 virus volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Het is mogelijk af te spreken via videobellen of op kantoor bij Hall4 in Arnhem. In de gespreksruimte van Hall4 is het geen probleem 1,5 meter afstand te houden. Daarnaast staat het raam open voor voldoende verse lucht en ligt in de entreehal ontsmettingsgel. Bij verkoudheidsklachten van jou of van Nicole verplaatsen we de afspraak.

 

Het blijft mogelijk af te spreken via videobellen. Speciaal voor jou heeft Nicole een video opgenomen over de voorbereiding van een sollicitatiegesprek via videobellen. Deze 10 tips staan in deze blog.


Kantoor in Arnhem

Ons kantoor is op 10 minuten lopen van Hogeschool Van Hall Larenstein. Wij zitten in Arnhem op de IJsselburcht 3. Ben je met de trein? stap dan uit op station Arnhem Presikhaaf en geniet van de wandeling door park Presikhaaf. Je loopt ongeveer 15 vanaf het station naar ons kantoor. Er is een bushalte. Hier stopt lijn 27 en 43. Ben je met de fiets of auto? Je kan gratis bij het Lorenz gebouw parkeren.

Jouw privacy binnen Hall4

Je privacy is belangrijk voor ons. Jij vertrouwd je persoonsgegevens aan ons toe. Daarom vragen wij altijd toestemming voordat we je voorstellen bij een organisatie. Wanneer je via ons werkt beperken wij de locaties waar jouw gegevens staan. Wil je meer weten over hoe wij omgaan met je privacy? lees dan de Privacy verklaring Hall4.

Hall4 en Sociale media

Je kunt Hall4 via de volgende sociale media volgen:Contactformulier

Zijn er vragen of wil je dat we contact met je opnemen; stuur ons een email of maak gebruik van het formulier. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Voorbeeld CV

Download
Curriculum Vitae, voorbeeld
Deze template kan je gebruiken bij het maken van je eigen cv. Wij raden je aan je eigen stijl en vormgeving toe te passen. Wanneer je advies nodig hebt over je cv, kan je contact opnemen met Hall4.
HALL4, Voorbeeld CV.pdf
Adobe Acrobat document 178.5 KB

Algemene voorwaarden Hall4

Download
download algemene voorwaarden
Wij volgen de algemene voorwaarden opgesteld door onze branche organisatie, de NBBU. Afwijkingen van deze algemene voorwaarden, nemen we op in de inleenovereenkomst.
Hall4 Algemene Voorwaarden 2018 van de N
Adobe Acrobat document 136.9 KB