Ja, stuur mij die nieuwsbrief!

Hieronder heb jij de keus wat je wilt ontvangen aan nieuwsbrieven. Wil jij alleen vacatures in Zeeland krijgen, zet je hier je vinkje. Woon je in Utrecht, maar wil je graag in Limburg wonen en werken? Kies je bijvoorbeeld Utrecht, Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. Aan jouw de keus. 

 

Je kan zelfs een vinkje zetten bij "verdieping werk en de leefomgeving". Je krijgt dan misschien e-mail. En als je die e-mail krijgt, weet je dat ik er met aandacht en liefde aan gewerkt heb. 

 

 

Hartelijke groet, 

Nicole

 Schrijf je in voor de vacature e-mail

* indicates required
bericht van Hall4
Email Format

Geef hier toestemming voor het gebruik van je e-mailadres.


Twijfels over je inschrijving op de vacature e-mail? Inschrijven voor de vacature e-mail staat los van een inschrijving bij Hall4. Met een naam en een werkend e-mailadres blijf je eenvoudig op de hoogte. Ik verstuur de e-mail via Mailchimp. Uitschrijven kan altijd. Probeer het gewoon en blijf op de hoogte. Ik stuur nooit spam, omdat ik daar zelf een hekel aan heb. Ik stuur alleen een bericht bij een vacature in de ingeschreven Provincie. In de nieuwsbrief "verdieping werk en de leefomgeving"geef ik antwoord op vragen die in mijn netwerk leven. Groeten, Nicole


Ik gebruik Mailchimp als marketing platform. Door je aan te melden voor de vacature e-mail, ga je akkoord dat je informatie naar Mailchimp gestuurd wordt voor verwerking. Binnen Hall4 hanteer ik de privacy verklaring www.hall4.nl.  Leer meer over Mailchimp's privacy hier.