OVER hALL4

Nicole Behnke

 

Persoonlijk vind ik werk écht belangrijk. Toen ik op jonge leeftijd ziek werd, gaf werk mij zingeving, zekerheid, inkomen én afleiding. Na mijn herstel is daar ontwikkeling, uitdaging, energie en werkplezier bij gekomen. En dat gun ik jou ook, werkplezier. Daarom onderzoek ik met jou waar jij energie van krijgt. Wat is jouw kracht. Vanuit deze analyse kijk ik hoe ik jou het best kan helpen met een betere baan.

 

Bij organisaties inventariseer ik de werkcultuur. Wat is het werkplezier van het team.  Als organisatie wil je mensen die bijdragen aan jouw missie en jouw kracht. Door te bemiddelen op de intrinsieke kracht van mens en organisatie, weet ik dat de bemiddeling duurzaam is.

 

Tijdens mijn opleiding aan Hogeschool Van Hall Larenstein ging mijn aandacht uit naar de mensen binnen het groen. Inmiddels combineer ik al ruim 18 jaar mijn kennis over het groen en mijn interesse in de mens binnen de arbeidsbemiddeling.

 

In mijn werk zoek ik mensen met "groene hersenen". Deze mensen wil ik helpen met een betere baan. Van starter tot senior.

 

Link met mij op LinkedIn

of stuur een e-mail voor een afspraak.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Werkwijze met betrekking tot SARS-CoV-2

Gesprek op kantoor

Gesprekken op kantoor laten we doorgaan binnen de geldende maatregelen.

  • Is een van ons ziek, verplaatsen we de afspraak naar een andere dag of naar Teams;
  • Ik begroet je met een lach, maar zonder handdruk;
  • Mijn kantoor is in het Lorenz ondernemerscentrum. Een mondkapje is hier geen verplichting, er staat desinfectiegel bij de ingang. Overigens kan je gratis parkeren bij het gebouw;
  • In mijn kantoor houd ik 1,5 meter afstand;
  • Het raam staat open;
  • Uiteraard heb ik maximaal één live afspraak op kantoor per dag.

Gesprek via Teams

Gesprekken via videobellen voer ik via Teams. Vorig jaar maart heb ik een blog geschreven én een video opgenomen over de voorbereiding van een online sollicitatiegesprek. In deze blog staan de 10 +3 extra tips. In de video bespreek ik er 10.Kantoor in Arnhem

Het adres van Hall4 is IJsselburcht 3 in Arnhem.

Dit is 10 minuten lopen van Hogeschool Van Hall Larenstein. Ben je met de trein? stap dan uit op station Arnhem Presikhaaf en geniet van de wandeling door park Presikhaaf. Je loopt ongeveer 15 vanaf het station naar ons kantoor. Er is een bushalte. Hier stopt lijn 27 en 43. Ben je met de fiets of auto? Je kan gratis bij het Lorenz gebouw parkeren.

Jouw privacy binnen Hall4

Je privacy is belangrijk bij ons. Jij vertrouwt je persoonsgegevens aan ons toe. Daarom geef jij altijd toestemming voordat we je voorstellen bij een organisatie. Wanneer je via ons werkt beperken wij de locaties waar jouw gegevens staan. Wil je meer weten over hoe wij omgaan met je privacy? lees dan de Privacy verklaring Hall4.

Hall4 en Sociale media

Je kunt Hall4 via de volgende sociale media volgen:Contactformulier

Vul het contactformulier hieronder in en Nicole neemt zo snel mogelijk contact met je op.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Voorbeeld CV

Download
Curriculum Vitae, voorbeeld
Deze template kan je gebruiken bij het maken van je eigen cv. Wij raden je aan je eigen stijl en vormgeving toe te passen. Wanneer je advies nodig hebt over je cv, kan je contact opnemen met Hall4.
HALL4, Voorbeeld CV.pdf
Adobe Acrobat document 178.5 KB

Algemene voorwaarden Hall4

Neem contact op voor de actuele voorwaarden.