HALL4 is gestopt

 

Uitdaging in jouw werk is belangrijk. Soms heb jij een verandering nodig om deze uitdaging te behouden. Een grote of een kleine verandering.

 

Voor mij is de verandering dat ik na 20 jaar bemiddelen verder ga richting recruitment en marketing voor NB2N . Uiteraard heb ik nog altijd een netwerk van organisaties en vakmensen en wanneer ik jou kan helpen, doe ik dat graag. Dus heb jij een vraag over werk en de leefomgeving, benader mij dan via LinkedIn en ik kijk wat ik voor jou kan doen.

 

Heb jij een project in de openbare ruimte en zoek jij hulp in de begeleiding en advisering? dan help ik jou graag verder via NB2N. NB2N is een ingenieursbureau gespecialiseerd in de buitenruimte. Mijn collega's ontwerpen, plannen, beheren en verbeteren infrastructuur en voorzieningen. Overheidsinstanties, gemeentes en andere gebiedseigenaren zetten ons in voor de begeleiding en advisering van de ondergrondse en bovengrondse buitenruimte. 

 

 

NB2N is een ingenieursbureau en de vakmensen zijn via interim inzet tijdelijk in te zetten. Meer weten over NB2N kijk op www.nb2n.nl