OVER hALL4

Nicole Behnke

Tijdens mijn opleiding aan Hogeschool Van Hall Larenstein ging mijn aandacht uit naar de mensen binnen het groen.  Inmiddels combineer ik al ruim 18 jaar mijn kennis over het groen en mijn interesse in de mens binnen de arbeidsbemiddeling.

 

In mijn werk leer ik dagelijks nieuwe mensen kennen en de mensen van “vroeger” spreek ik nog regelmatig. Mijn netwerk bestaat uit actief werkzoekenden en mensen die open staan voor een volgende stap in hun carrière.

 

Persoonlijk vind ik werk écht heel belangrijk. Uit werk krijg je inkomen, uitdaging en als het goed is energie. Daarom onderzoek ik waar jij energie van krijgt. Wat is jouw kracht. Dit onderzoek ik bij zowel de mens als bij de organisatie. Een organisatie heeft zijn eigen persoonlijkheid en het belangrijk dat jouw persoonlijkheid hierbij past. Als organisatie wil je mensen die bijdragen aan jouw missie en jouw kracht. Door rekening te houden met de intrinsieke kracht van mens en organisatie, weet ik dat de bemiddeling duurzaam is.


Nicole Behnke // Coaching // werving en selectie // LinkedIn

 


Werkwijze met betrekking tot SARS-CoV-2

 Een gesprek bij Hall4, altijd persoonlijk op kantoor of via Teams. In een vertrouwde omgeving onderzoek jij je kansen en mogelijkheden binnen werk en de leefomgeving. Dit kan in “real life” met Nicole in Arnhem. Binnen Hall4 word je ontvangen met een lach op 1,5 meter afstand en met een open raam. Uiteraard verplaatsen we de afspraak naar Teams of een andere dag wanneer iemand niet voldoet aan de gezondheidscheck.

 

Speciaal voor videobellen heeft Nicole een blog geschreven en video opgenomen over de voorbereiding van een sollicitatiegesprek. In deze blog staan de 10 +3 extra tips. In de video bespreekt Nicole er 10.


Kantoor in Arnhem

Het adres van Hall4 is IJsselburcht 3 in Arnhem.

Dit is 10 minuten lopen van Hogeschool Van Hall Larenstein. Ben je met de trein? stap dan uit op station Arnhem Presikhaaf en geniet van de wandeling door park Presikhaaf. Je loopt ongeveer 15 vanaf het station naar ons kantoor. Er is een bushalte. Hier stopt lijn 27 en 43. Ben je met de fiets of auto? Je kan gratis bij het Lorenz gebouw parkeren.

Jouw privacy binnen Hall4

Je privacy is belangrijk bij ons. Jij vertrouwt je persoonsgegevens aan ons toe. Daarom geef jij altijd toestemming voordat we je voorstellen bij een organisatie. Wanneer je via ons werkt beperken wij de locaties waar jouw gegevens staan. Wil je meer weten over hoe wij omgaan met je privacy? lees dan de Privacy verklaring Hall4.

Hall4 en Sociale media

Je kunt Hall4 via de volgende sociale media volgen:Contactformulier

Vul het contactformulier hieronder in en Nicole neemt zo snel mogelijk contact met je op.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Voorbeeld CV

Download
Curriculum Vitae, voorbeeld
Deze template kan je gebruiken bij het maken van je eigen cv. Wij raden je aan je eigen stijl en vormgeving toe te passen. Wanneer je advies nodig hebt over je cv, kan je contact opnemen met Hall4.
HALL4, Voorbeeld CV.pdf
Adobe Acrobat document 178.5 KB

Algemene voorwaarden Hall4

Neem contact op voor de actuele voorwaarden.