hall4

Wij bemiddelen medewerkers en organisaties binnen de leefomgeving.  De zoektocht begint bij een gesprek. Daarin onderzoeken we wat jouw beweegt en welke werkomgeving of medewerker goed past.  Vervolgens kijken we hoe Hall4 verder kan helpen.

 

Hall4 is gespecialiseerd op vacatures binnen de leefomgeving, openbare ruimte of met een duurzaamheidsaspect. Ons werkgebied is heel Nederland.  De mensen uit ons netwerk hebben veelal een theoretische achtergrond aan bijvoorbeeld Hogeschool HAS, Hogeschool Van Hall Larenstein, In Holland of Wageningen Universiteit. Sommige werkzoekenden hebben een praktische achtergrond bij Aeres, Helicon, Wellant of Citaverde. Alle mensen in ons netwerk willen in of aan het groen werken, ze willen actief bijdragen aan een betere leefomgeving . Daarom zoeken ze werk in de leefomgeving. 

 

Het gezicht van Hall4 is Nicole Behnke. Achter de schermen zorgt de een team voor een soepele administratie richting onze medewerkers en klanten.

Van starter tot ervaren kracht

Nicole Behnke werkt 16 jaar als bemiddelaar binnen de sector Groene Ruimte en Milieu. In 2014 is zij gestart met Hall4. De kracht van Hall4 is het netwerk dat door de jaren heen is opgebouwd. Nicole heeft Bos- en Natuurbeheer, nu Toegepaste Biologie, gestudeerd of Hogeschool Van Hall Larenstein. Zij beschikt over een uniek netwerk, gecombineerd met flexibiliteit en betrouwbaarheid. Daarmee zorgt ze voor persoonlijke dienstverlening. Vanuit Arnhem onderhoudt Hall4 een landelijk netwerk, van starter tot ervaren kracht.

Nicole Behnke | adviseur werving en selectie | LinkedIn