hall4

Wij helpen je bij het vinden van werk binnen de fysieke leefomgeving. We zijn er voor mensen die kennis bieden én voor mensen die kennis zoeken. Groene vacatures zijn voor ons vacatures binnen de leefomgeving, openbare ruimte of met een duurzaamheidsaspect. Van werkvoorbereider of landschapsarchitect tot ecoloog. Mensen uit ons vakgebied zijn breed inzetbaar. Daarom letten wij op naast de kennis, op vaardigheden en persoonlijkheid.

Van starter tot ervaren kracht

Nicole Behnke werkt 15 jaar als bemiddelaar binnen de sector Groene Ruimte en Milieu. In 2014 is zij gestart met Hall4. De kracht van Hall4 is het netwerk dat door de jaren heen is opgebouwd. Nicole heeft Bos- en Natuurbeheer gestudeerd. Zij beschikt over een uniek netwerk, gecombineerd met flexibiliteit en betrouwbaarheid. Daarmee zorgt ze voor persoonlijke dienstverlening. Vanuit Arnhem onderhoudt Hall4 een landelijk netwerk, van starter tot ervaren kracht.

Nicole Behnke | adviseur werving en selectie | LinkedIn

 

Bijzondere achtergrond
Sinds mei 2018 is Roos van Os backoffice-medewerker van Hall4. Met de niet voor de hand liggende studies Wildlife management en Dierenartsassistente als achtergrond, past ze binnen het groene Hall4.  Voor Roos is de arbeidsbemiddeling nieuw. Met haar reeds opgebouwde ervaring en kennis brengt ze nieuwe inspiratie bij Hall4. Roos  ondersteunt Nicole op het gebied van sociale media, administratie en meer!

Roos van Os | teamlid backoffice | LinkedIn